Företagslån som skapar tillväxt

Med Fedeltas tillväxtlån kan du låna mellan 1 och 5 miljoner kronor med upp till 60 månaders löptid. Detta är finansieringslösningen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå utan krångel. Ansök snabbt och enkelt online och välj att säga upp lånet helt kostnadsfritt när du vill.

  • Låna mellan 1 och 5 miljoner kronor
  • Personlig och flexibel service
  • Snabb ansökan & utbetalning
  • Lös lånet helt kostnadsfritt när det passar dig
  • För att få tillväxtlån godkänt behöver företaget ha minst ett färdigt bokslut
Lånebelopp
1 000 000 kr
1 000 000 kr5 000 000 kr
Återbetalningstid
18 mån

Hur går ett tillväxtlån till?

1

Välj lånebelopp

Ange önskat belopp och återbetalningstid. Minsta lånebelopp är 1 000 000 kr upp till maximalt 5 000 000 kr. Tiden för återbetalning är mellan 6 och 60 månader.
2

Få besked

När du ansökt om lånet tittar vi på den finansiella situationen för företaget och i vissa fall för företrädarna. Detta gör vi genom en kreditbedömning tillsammans med vår partner UC.
3

Utbetalning

Vid godkänd låneansökan betalas lånet ut omgående, i de flesta fall inom 24 timmar. Helgdagar och olika bankers överföringstider kan påverka utbetalningstiden.

Vi guidar dig

Vi på Fedelta är stolta över att erbjuda flexibla företagslån utan krångel. Genom en digital process för låneansökan, kreditbedömning och utbetalning kan vi erbjuda dig företagslån på ett nytt sätt. Du är givetvis alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.
Senaste blogginlägg
Alla inlägg

Vanliga frågor