Företagslån utan krångel

Låna upp till 1 miljon kronor till marknadsledande villkor med Fedeltas företagslån. Du väljer själv hur du vill lägga upp lånet med upp till 60 månaders löptid och helt kostnadsfri uppsägning när det passar dig. Ansök smidigt och gratis online så återkommer vi med offert samma dag - Beviljade lån betalas ut inom 24 timmar.

  • Låna upp till 1 MSEK
  • Fast månadsavgift
  • Personlig och flexibel service
  • Snabb ansökan & utbetalning
  • Lös lånet helt kostnadsfritt när det passar dig
Lånebelopp
75 000 kr
25 000 kr1 000 000 kr
Återbetalningstid
18 mån
Preliminärt totalbelopp*
4 542 kr
*Beloppet är inklusive amortering och månadsavgift. Inga dolda kostnader tillkommer. Månadsavgiften är ett exempel och sätts individuellt för det enskilda företagslånet. Lånet är flexibelt och kostnadsfritt att lösa i förtid. Avgift utgår bara för de månader företaget använder lånet.

Hur går ett företagslån till?

1

Välj lånebelopp

Ange önskat belopp och återbetalningstid. Minsta lånebelopp är 25.000 kr upp till maximalt 1.000 000 kr. Tiden för återbetalning är mellan 6 och 60 månader.
2

Få besked

När du ansökt om lånet tittar vi på den finansiella situationen för företaget och i vissa fall för företrädarna. Detta gör vi genom en kreditbedömning tillsammans med vår partner UC.
3

Utbetalning

Vid godkänd låneansökan betalas lånet ut omgående, i de flesta fall inom 24 timmar. Helgdagar och olika bankers överföringstider kan påverka utbetalningstiden.

Vi guidar dig

Vi på Fedelta är stolta över att erbjuda flexibla företagslån utan krångel. Genom en digital process för låneansökan, kreditbedömning och utbetalning kan vi erbjuda dig företagslån på ett nytt sätt. Du är givetvis alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.
Senaste blogginlägg
Alla inlägg

Vanliga frågor