Våra företagslån är smarta för våra kunder – och för klimatet!  

22 september, 2022

Du som följer resan för Fedelta Företagslån känner redan till att våra företagslån är okrångliga, snabba, lättillgängliga och designade utifrån en företagares vardag. Sedan drygt ett år tillbaka är våra lån även klimatsmarta genom att vi i samarbete med Plantmore.com planterar ett träd för varje nyutfärdat företagslån.

Fedeltas utlåning har vuxit kraftigt den senaste perioden tack vare smart företagsfinansiering som är framtagen av företagare för företagare.

Vårt huvudfokus som kreditgivare är att ge dig och ditt bolag möjligheterna att växla upp till nästa nivå genom lättillgänglig finansiering. Vi är väldigt stolta över att ha medverkat till att lyfta verksamheten för en stor mängd företagare, men vi har även en stor vilja att verkligen göra positiv skillnad för klimatet.

Detta har vi gjort genom att sedan september 2021 stödja Plantmore.com. Samarbetet innebär att vi för varje nyutfärdat lån planterar ett träd. På det sättet skapar vi tillsammans med våra kunder nytta, både för miljön och människor. Träden behövs i både industrin och för klimatets räkning. Vi bygger nya hus, tar fram nya tyger, plaster, oljor och alternativa drivmedel för specifika industrier. När man miljöskyddar mer behöver man också nettoplantera mer. Initiativet är viktigt för att stödja mark, skogs- och jordbruksägare i sitt väsentliga arbete för biologisk bredd och klimat-positivare utveckling.

Tack vare samarbetet har vi hitintills under 2022 planterat 1609 träd, en siffra som växer för varje dag. Ett stort tack till dig som nuvarande och framtida kund som medverkar till detta viktiga projekt.

Söker du finansiering för att ta nästa steg med ditt företag så erbjuder vi idag följande tjänster:

✔️ Fedelta Företagslån

Lån från 25 000 kr till 1 Mkr med en individuell månadsränta från 0,50 %. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Vi återkommer med offert samma dag och beviljat lån betalas ut inom 24 timmar. Vi beviljar även lån till unga och helt nya företag.

✔️ Fedelta Fakturaköp

Genom att sälja enstaka eller alla av företagets fakturor optimerar du kassaflödet och frigör kapital. Kontakta oss så hjälper vi dig enkelt vidare.

✔️ Fedelta Fastighetslån

Vi minskar tröskeln till investeringar i kommersiella fastigheter genom belåning upp till 80 % av marknadsvärdet. Lånebelopp från 1 MKR till +100 Mkr och indikativ årsränta mellan 6 och 14 %.

Vill du prata direkt med oss i stället för att kontakta oss via webben eller via e-post så är vi redo att svara i telefon på 033-720 11 30 alla vardagar fram till klockan 21.

Bästa hälsningar,

Ebba Hägg,
Business Process Manager på Fedelta Företagslån

FLER BLOGGAR

Senaste blogginlägg
Alla inlägg