Succé för Fedeltas flexibla fastighetslån – vi finansierar din investering.

26 januari, 2023

Fedelta har sedan lanseringen 2019 förändrat marknaden för företagslån och bidragit till att 1000-tals småföretagare kunnat finansiera tillväxt. Sedan 2021 erbjuder vi även kommersiella fastighetslån och under förra året ökade vår fastighetsutlåning med över 450 %. Utgångspunkten är precis som för våra företagslån att möjliggöra bra affärer genom enkelhet och korta ledtider.

En växande skara företagare har insett möjligheterna i att investera i fastigheter. Utmaningen är ofta att bankerna kräver en hög kontantinsats och normalt inte belånar mer än 60-70 % av det värde de själva sätter på fastigheten. Genom vår tjänst Fedelta Fastighetslån sänker vi denna tröskel kraftigt genom att ofta kunna gå upp till 80 % av fastighetens värde i belåning.

För att underlätta din fastighetsaffär ger vi dig alltid en personlig lånehandläggare. Tillsammans ser vi över din totala finansiering för objektet och hittar en bra lösning för din investering. Till skillnad från traditionella aktörer arbetar vi med snabba besked och korta ledtider och ger dig samma höga servicenivå oavsett om det rör sig om en mindre eller större fastighetsinvestering.

Fedelta Fastighetslån i korta drag:

  • Vi erbjuder allt från helhetsfinansiering till nyproduktion, bryggfinansiering, topplån och byggnadskrediter.
  • Lånebelopp från 1 Mkr till + 100 Mkr med indikativ årsränta mellan 8 och 13 %.
  • Belåningsgrad upp till 80% vilket ger dig en hävstång i investeringen och minskar tröskeln i form av egen insats. Ibland står vi för helhetsfinansieringen och i vissa fall är vi med i form av topplån utöver bottenfinansiering.
  • Vi tror på enkelhet och ger dig snabba beslut och korta ledtider.

Vi kan även erbjuda likviditet genom refinansiering av övervärden i fastigheter i utbyte mot pantbrev.

Förutom fastighetslån kan vi även erbjuda:

✔️ Fedelta Företagslån

Lån från 25 000 kr till 1 Mkr med en individuell månadsränta från 0,50 %. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Vi återkommer med offert samma dag och beviljat lån betalas ut inom 24 timmar. Vi beviljar även lån till unga och helt nya företag.

✔️ Fedelta Fakturaköp

Genom att sälja enstaka eller alla av företagets fakturor optimerar du kassaflödet och frigör kapital. Kontakta oss så hjälper vi dig enkelt vidare.

Du är välkommen att kontakta oss redan idag så tittar vi på dina förutsättningar till en bra finansiering. Läs mer på vår webbmaila oss, eller ring oss (vardagar fram till kl 21). 

Vi ser fram emot din kontakt!

Bästa hälsningar,

Andreas Larsson,
Fedelta Företagslån

 

Senaste blogginlägg
Alla inlägg