Jobba hos oss

Affärsområdesansvarig för tillväxtlån

Borås

Senior Credit Officer

Borås

Junior Credit Officer

Borås

Om Fedelta

Företagare och entreprenörer är den viktigaste motorn för tillväxt i samhället men ibland kan det vara svårt att få finansiering för nödvändiga investeringar. Som företagare faller man ofta utanför storbankernas ramar för att ge krediter och vi känner igen känslan av att ha bra idéer, att kanske vara nystartad eller att behöva snabb hjälp med en avgörande investering.

Ur detta föddes Fedelta. Vi håller dig som företagare i handen och hjälper dig att utveckla verksamheten. Våra ledord är nytänkande och flexibilitet. På ett enkelt sätt hjälper vi dig med företagslån och skapar möjligheter för ditt företags framgång oavsett hur litet eller stort ditt företag är och i vilken bransch du är verksam.

Vi som driver Fedelta har själva varit egenföretagare under många år och vet hur krångligt det kan vara att gå via traditionella banker. Som svar på bankernas långdragna processer är ett av våra mål att erbjuda marknadens smidigaste företagslån.Vi som driver Fedelta har själva varit egenföretagare under många år och vet hur krångligt det kan vara att gå via traditionella banker. Som svar på bankernas långdragna processer är ett av våra mål att erbjuda marknadens smidigaste företagslån.