Fedelta stärker marknadsteamet! Välkommen William

20 september, 2022

Fedelta Företagslån växer kraftigt med en ökad efterfrågan på våra flexibla finansieringstjänster inom företagslån och kommersiella fastighetslån. 

William Persson Öberg tillträder idag rollen som Marketing Coordinator. William kommer senast från en roll som Web Art Director på Lesley Cosmetics / Mary Kay och har en bred erfarenhet av marknadskommunikation. Dessutom delar William Fedeltas passion för företagande och entreprenörskap och har bland annat drivit eget som webbdesigner / illustratör, och är grundande medlem i metalbandet Creeping Flesh.

”Hela teamet ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med William. Tack vare sin gedigna kompetens och erfarenhet och en vinnande personlighet kommer William starkt att bidra till att utveckla vårt varumärke och möjliggöra att ännu fler duktiga företagare kan dra nytta av Fedelta som smidig finansieringspartner”, säger VD Micael Wiklander.

”Det känns väldigt kul att bli en del av Fedelta. Jag har själv ett intresse av entreprenörskap och delar Fedeltas värderingar och visionen kring att alla bra affärer ska få möjlighet att genomföras”, säger William Persson Öberg.

Fler Bloggar

Senaste blogginlägg
Alla inlägg