Fedelta ger dig svar på din låneansökan inom max 24 timmar

2 februari, 2023

Som företagare lever vi en vardag där vi i vissa situationer snabbt och flexibelt behöver tillgång till likviditet. Fedeltas vision är att alla bra affärer förtjänar att göras. Vi hjälper idag tusentals företagare med tillgång till likviditet genom företagslån, fakturaköp och kommersiella fastighetslån. Till skillnad från traditionella banken räknar vi inte vår svarstid på en låneansökan i veckor eller i dagar utan i timmar.

När jag startade Fedelta 2018 hade jag med mig mina erfarenheter från 15 år som egenföretagare. Jag drev bolag inom olika branscher som pensionsförvaltning, fastighet, marknadsföring och fast food. Flera av företagen utvecklades väl och efter några år med goda resultat blev jag uppvaktad av bankerna med lånepropåer och fina villkor. Problemet var att jag i detta läge inte hade behov av likviditet, utan det var i startskedet och under de första åren jag verkligen behövde en bra finansieringspartner.

Utmaningen med de traditionella bankerna var inte bara att det var svårt att få krediter och likviditet utan även att processerna dröjde, vilket gjorde det svårt att fånga möjligheter som dök upp längst vägen.

Detta var embryot till Fedelta. Vår vision är att bra affärer förtjänar att göras, oavsett om ditt bolag är nystartat eller etablerat. Idag har vi ett engagerat team om 12 personer som alla brinner för att hjälpa våra kunder att utveckla sina affärer. I genomsnitt har du ett svar på en låneförfrågan inom tre timmar.

Vi kan hjälpa ditt företagande med dessa tjänster:

✔️ Fedelta Företagslån

Lån från 25 000 kr till 1 Mkr med en individuell månadsränta från 0,50 %. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Vi återkommer med offert samma dag och beviljat lån betalas ut inom 24 timmar. Vi beviljar även lån till unga och helt nya företag.

✔️ Fedelta Fakturaköp

Genom att sälja enstaka eller alla av företagets fakturor optimerar du kassaflödet och frigör kapital. Kontakta oss så hjälper vi dig enkelt vidare.

✔️ Fedelta Fastighetslån

Vi minskar tröskeln till investeringar i kommersiella fastigheter genom belåning upp till 80 % av marknadsvärdet. Lånebelopp från 1 Mkr till +100 Mkr och indikativ årsränta mellan 8 och 14 %.

På Fedelta tror vi inte heller på att krångla till saker i onödan. Vi har respekt för att du som företagare vill fokusera på att driva ditt bolag och kräver inte att du ska sitta uppe på nätterna och sammanställa likviditetsbudgetar. I stället har vi gjort det enkelt att ansöka på vår webb. Du är självklart även välkommen att kontakta oss via e-post eller via telefon på 033-720 11 30 alla vardagar fram till klockan 21.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev här och följ oss på LinkedIn för att löpande ta del av matnyttiga tips.

Vi ser fram emot att lära känna ditt företag!

Bästa hälsningar,

Micael Wiklander,
VD
Fedelta Företagslån

 

Senaste blogginlägg
Alla inlägg